banner564

Aileler ve gençler bilinçlendirildi

GÖÇ-TAŞ, uyuşturucu ve bağımlılık yapan maddeler hakkında seminer düzenlendi

Aileler ve gençler  bilinçlendirildi
banner598
Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği (GÖÇ-TAŞ) işbirliğinde “Uyuşturucuya karşı farkındalık” semineri düzenlendi.
Göçmenköy Taşkınköy Kültür Derneği'ndeki seminerlere Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve komisyon üyesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Aysel Çelikerler katılırken, aileler ve gençler uyuşturucu tehlikesine karşın bilinçlendirildi.
Dernekten yapılan açıklamaya göre, haftanın iki günü gerçekleştirilen seminerlerde, bağımlılık yaratan maddeler ve uyuşturucu konusunda korunma yolları anlatıldı.
GÖÇ-TAŞ Başkanı Salim Piyale, seminerde yaptığı konuşmada, derneklerinin gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak hedefi ile kurulduğunu belirterek, gerek bölge özelinde gerekse de genelde bu mücadelenin bir paydaşı olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.
Komisyon Başkanı Karaokçu, gençleri zararlı alışkanlıklardan ve uyuşturucu tehlikesinden korumak için çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, önemli aşamalar kaydedildiğini ancak yürünmesi gereken daha çok yol olduğunu söyledi.
Ailelere yönelik seminerde, ebeveynlerin bilmesi gerekenleri ve çocuklarını tehlikelerden nasıl koruyacaklarını anlatan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Aysel Çelikerler ise, anne babaların üzerine düşen görevlere dair bilgilendirmede bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474