banner564

“Başka Ardalar ölmesin”

Uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için hazırlanan Karanlığın Gölgesi isimli oyun YDÜ AKM’de sahnelendi

“Başka Ardalar ölmesin”
banner598
Mustafa  ERKAN
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanlıgı İşbirliğinde organize edilen Karanlığın Gölgesi isimli dans tiyatrosu geçtiğimiz gün ilk gösterisini sundu .
Lefkoşa Yakın Doğu Üniversitesi  AKM’de yapılan gösteri, öğrenci aileler ve halk ile buluştu. Karanlığın Gölgesi müzikali, uyuşturucu batağına saplanmış gençlerin hayatını gözler önüne seren ve farkındalık yaratan bu çalışma ada genelinde, daha çok gençlere ve ailelere yönelik olarak,  bilinç düzeyini yükseltmek amacıyla oynanması hedeflendi.      
Genç yaşta hayatını kaybeden Arda Erkan’ın anısına ithaf edilen oyun esnasında izleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Oyunun yönetmenliğini yapan Tanju Hastunç, sosyal sorumluluk projelerini devam ettireceklerini ve ülke gençliğinin uyuşturucu batağından uzaklaşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Sahneledikleri oyunla hem gençlere hem ailelere mesaj verdiklerini söyleyen Hastunç, “Başka Ardalar ölmesin, gencecik fidanların arkasından yüreğimiz yanmasın. Uyuşturucu ile mücadelede hem ailelere hem bizlere hem de devletimize büyük görevler düşüyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473