banner564

DAÜ’de mezuniyet coşkusu yaşandı

DAÜ’de düzenlenen törende, 2 bin yüzü aşkın ön lisans ve lisans mezunun diplomalarına kavuştu

DAÜ’de mezuniyet coşkusu yaşandı
banner598

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2017-2018 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni, önceki akşam, DAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törende, 2 bin yüzü aşkın ön lisans ve lisans mezunun diplomalarına kavuştu.

Her geçen yıl mezun sayısını artıran DAÜ’nün, 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde verdiği mezunlar ile mezun sayısı 55 bini aşmış oldu. 
Törene; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, aynı zamanda DAÜ mezunu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Halkın Partisi Milletvekili Mesut Genç, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, Nijerya’nın Ankara Büyükelçiliği temsilcisi Ahmed Mohammed Monguno, DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Boysan Boyra, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam, Times Higher Education Temsilcisi Michael Caruana, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyeleri, Rektör Yardımcıları, diğer üniversitelerden temsilciler ve kalabalık bir misafir grubunun yanı sıra senato üyeleri, akademisyenler ve dönem mezunları katıldı.
Önlisans ve Lisans mezunlarına diplomalarının verilmesinin ardından Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Gülşen, mezun ve ailelerine unutulmayacak bir gece yaşattı. Gülşen, orkestrası ve dansçıları ile birlikte sahne alarak en sevilen şarkılarını DAÜ mezunları için seslendirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473