banner564

Katılanlar sertifika alıyor

GAÜSEM yaz kursları için kayıtların devam ettiği bildirildi

Katılanlar sertifika alıyor
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programların yaz dönemi kayıtları devam ediyor.
Konuyla ilgili GAÜSEM’den yapılan açıklamada 2017 yaz dönemi ile birlikte başlayan “Yabancı Dil”  kursları ile dünya üzerindeki en geçerli diller olan, İngilizce, Türkçe, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Fransızca ve Çince ile kendini geliştirmek ve farkındalık yaratmak isteyen herkesi bünyesine beklediği bildirildi.  Sertifikalı olarak gerçekleşeceği bildirilen kurslara isteyen herkesin katılabileceği belirtilirken, kursların konusunda uzman akademisyenler tarafından verileceği vurgulandı.
Yabancı Dil kurslarının kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, GAÜSEM bünyesinde spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik yer aldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473