banner564

Otamatik ödeme kazandırdı

Near East Bank, dinamizmini inovatif bankacılık yılı çalışmaları ile sürdürüyor.

Otamatik ödeme kazandırdı
banner598
Teknoloji ve alt yapıya verdiği önem   ile müşterilerine modern bankacılık hizmetleri sunan Near East Bank, müşteri hizmet kalitesini artırmaktan ve özel kampanyalarla teşvik etmekten geri kalmıyor. Müşterilerin şubelerde  sıra  beklemek yerine  oturdukları yerden faturalarını otomatik ödeme talimatı ile ödemelerine ve internet bankacılığından takip etmelerine olanak sağlıyor
Near East Bank Bireysel Bankacılık Ürün Geliştirme ve Merkezi Pazarlama Bölümü tarafından, 05 Mayıs – 05 Temmuz 2014 tarihlerini kapsayan dönemde otomatik ödeme talimatı veren müşteriler için düzenlenen Ipad Air ödüllü teşvik   kampanyası na katılanlar arasında noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Çekilen kura sonucu bayram arifesinde  Ipad Air kazanan şanslı Güzelyurt Şube müşterisi Hasan Öztoprak oldu. 
Şanslının   vekili Hediye Sucuoğlu’na hediyesi, Dereboyu   Konsept Şube’de düzenlenen etkinlikte Bireysel Bankacılık Ürün Geliştirme ve Merkezi Pazarlama Birim Yöneticisi Kutay Canateş tarafından takdim edildi. Etkinlikte Güzelyurt Şube Müdürü Halil  Ersalıcı ile Dijital  Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Şerife Akman hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473