banner564

Ziynet Sali Türkçe, Rumca ve İspanyolca şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Yılbaşına ‘kırmızılarla’ girdi

Ziynet Sali Türkçe, Rumca ve İspanyolca şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı
banner598

 Şarkıları kadar danslarıyla da hayranlarını büyüleyen Ziynet Sali, yeni yıla Kırmızılarla girdi. Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan sanatçı “2019’da sınırsız hayalleriniz olsun” dedi.

   2019 yılına Merit Crystal Cove Hotel’de hayranlarıyla birlikte giren Ziynet Sali, kırmızı transparan parlak payetli kıyafeti ile dikkatleri üzerine çekti. 
   “2018’in son saatlerinde güzel şarkılarla 2019’a gireceğiz” diyerek konser salonunu dolduran yaklaşık bin 600 kişiyi selamlayan Ziynet Sali, şarkıları kadar yaptığı danslarla da büyük beğeni kazandı. Özellikle beline bağladığı İspanyol eteğiyle yaptığı dans şovda büyük alkış aldı.
   Türkçe’nin yanı sıra Rumca ve İspanyolca seslendirdiği parçalarla konuklarına adeta müzik ziyafeti sunan Ziynet Sali, tempoyu hiç düşürmedi. “Bütün keder ve ızdırapları geride, 2018’de bırakıyoruz. Hiç biri 2019’a bizimle gelmiyor. Anlaştık mı? 2019’da sınırsız hayalleriniz olsun” diyen Ziynet Sali, küçük bir hayranını sahneye alarak öz çekim yaptı. 
   Geri sayım yaparak hayranlarıyla birlikte yeni yıla giren Ziynet Sali, yeni şarkısı “Sana ne”yi seslendirerek, “2019 mottomuz bu olacak” dedi. Ziynet Sali, bir hayranını da kırmayarak sahneye aldı ve evlilik teklifi yapmasına izin verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473