banner564

“Korkulu rüya görmemeliyiz”

Ahmet Zaifoğlu, kendilerine ait bir tesisin oluşunun bu dönemde avantaj olduğunu belirtti

“Korkulu rüya görmemeliyiz”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçtiğimiz sezon son maçta ligde kalmayı başaran Değirmenlik bu sezon işi oldukça sıkı tutuyor. Geçtiğimiz sezondan oldukça ders çıkardıklarını belirten Ahmet Zaifoğlu yeni sezonda korkulu rüya görmek istemediklerini belirtti.

Takımın %80’i değişti
Yeni sezon öncesi takımın büyük oranda değiştiğini belirten Değirmenlik çalıştırıcısı Ahmet Zaifoğlu, yerlerini doldurma adına ise çalışmaların sürdüğünü belirtti. Talat’ın yeniden takıma döndüğünü belirten Zaifoğlu, Haşim ve Burçin’i ise Görneç takımdan transfer ettiklerini, sürpriz bir ismi ise takıma kazandırma adına başkandan söz aldığını belirtti. Bu oyuncular haricinde bir veya iki ismin daha takıma katılması durumunda ligde iyi işler yapacağını belirten Ahmet Zaifoğlu, sezonu geç açtıklarını ancak arayı kapatacaklarını belirtti.

Sistem üzerinde duruyoruz
Son dönemde hazırlık maçlarına ağırlık verdiklerini belirten Ahmet Zaifoğlu, bu maçlarla birlikte sitem üzerinde duracaklarını aktardı. Bu sezon ligde kaliteli Teknik Adamlar yanında, zorlu takımlarında yer alacağını belirten genç teknik adam, gençleştirdikleri kadro ile ligde korkulu rüya görmek istemediklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473