banner564

2015’e coşkulu karşılama

Telsim, Merit Premium’da yeni yıl balosu düzenledi

2015’e coşkulu karşılama
banner598
Mustafa ŞENAL
Telsim, başarılarla geçen bir yılı Merit Premium’da düzenlenen coşkulu bir yeni yıl balosu ile 2014’ü uğurladı. 
Sürprizlerle dolu organizasyonda Ebru Aydın ve Orkestrası, geceye katılan Vodafone ailesini birbirinden güzel şarkılarla eğlendirdi.
Dolu dolu geçen bir yılın ardından 2015’e eğlenceli ve keyifli bir organizasyonla hoşgeldin diyen Telsim’in yemeğine, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Vodafone Türkiye Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ve  Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler, Sözleşmeler ve Hukuk’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karaçay da katıldı.  
Geceye eşiyle birlikte katılan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Telsim ailesinin coşkusunun ve istekliliğin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Taçoy, “Geçen yılki büyük başarılarınızdan sonra, bugün burda sergilediğiniz coşkuyla gelecek yıl daha fazlasını başaracağınızı bana inandırdınız” dedi.

Karas: 2014 başarılı geçti
Geceye özel olarak  katılan Vodafone Türkiye  Ticari Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ ise Vodafone ailesinin Kıbrıs’taki ekibinin başarılarını takdirle karşıladığı belirterek, başarılarının gelecek yıl da katlanarak artacağına inandığını belirtti.
Gecede konuşma yapan Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, 2014’de birçok başarıya imza attıklarını; fakat aralarından en önemlisinin tüm çalışanları, iş ortakları ve bayileri ile  kocaman bir Vodafone ailesi oluşturmayı başarmak olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473