banner564

4 gün sürdü

KKTC, Pamukkale’deki Uluslararası Yoga Festivalinde temsil edildi

4 gün sürdü
banner598
Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) tarafından, Pamukkale’de düzenlenen "Uluslararası Yoga Festivali" yoğun katılımla gerçekleşti. Türkiye'nin yanı sına ABD, Arjantin, Hindistan, Endonezya, Rusya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve birçok Avrupa ülkesinden 500’ü aşkın yoga severin yer aldığı 01-04 Eylül arasındaki festivale ülkemiz adına sanatçı Gülsün Karadayı ve 6 yıldır yoga eğitimleri alan Rahme Cenksoy  katıldı.    
Yoga gösterisiyle başlayan festivalin açılışında konuşan UYF Başkanı Akif Manaf, yılın 12 ayı uluslararası yoga festivali düzenleyerek dünyada bir ilke imza attıklarını söyledi. Akif Manaf, dört gün boyunca vücuttaki enerji merkezleriyle ilgili özel çalışma yapacaklarını belirterek, farklı grupların katılımıyla 20 çalışma olacağını anlattı.
Manaf, 5 kıtada 40 ülkede yoga federasyonu açacaklarını belirterek, "Çok önemli gelişmeler var. Federasyon olarak Uluslararası Federasyon Birliğine üye olmak ve yogayı olimpiyatlara taşımak amacıyla yaptığımız üyelik başvurumuz kabul edildi. Lozan'daki toplantıda kararlaştırıldı. Artık yogayı hem spor olarak genişleteceğiz hem de olimpiyat sporu olarak insanlığa sunacağız ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2017, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473