banner564

Açıkhavada ‘ballı’ gece!

Ünlü sanatçı Sibel Can, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında önceki akşam İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde muhteşem bir konser verdi.

Açıkhavada ‘ballı’ gece!
banner598
Söz ve bestesi Tarkan’a ait olan ‘Bir Parmak Bal’ ve İsra Gülümser’in  ‘Tamam O Zaman’ şarkısını ilk kez seslendiren Can, aynı zamanda sahnede melek kanatlı dev bir pastayla doğum gününü kutladı.
Konser öncesi kısa bir basın toplantısı yapan Sibel Can, Pera Event organizasyonuyla düzenlenen konserde Canan Yaka imzalı kostümüyle göz kamaştırdı. Sanatçı ‘Renkli çıkalım istedik. Her şey o kadar güzel ve renkli ki ben kendimi çok mutlu hissediyorum. Yeni yaşımla beraber sanki sihirli bir değnek bana değdi. Allah nazardan saklasın. Ben hep iyi enerjilerin bana geldiğine inanıyorum. Çünkü seviyor herkes beni. Bunu o kadar net hissediyorum ki her şeye yansıyor’ dedi.
 Can ‘Dünyanın en güzel işini ve çok severek yapıyorum. Ölene kadar şarkı söylemek istiyorum’ açıklamasında bulunurken, tatil planlarını soran gazetecilere ‘Ben hep tatil yapıyorum siz görmüyorsunuz beni. İki gün de olsa üşenmiyorum. Hep gidiyorum çocuklarla. İyi geçiyor her şey güzel’ yanıtını verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474