banner564

Alem Ahkam’da arabesk rüzgarı

“İkimiz Bir Fidanın Dalıyız, Son Mektup ve Seven Kıskanır” gibi sevilen şarkılarını Kıbrıs’taki hayranları için seslendirdi

Alem Ahkam’da arabesk rüzgarı
banner598
Kerem YILDIZ
Alem Ahkam Taverna muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.  Taverna kültürünü kusursuz bir şekilde eğlence severlere sunan mekana ilgi de oldukça yoğun oldu.  Gecede sırasıyla sahne alan isimler Yunus Bülbül ve Hakkı Bulut dinleyenlerine müzik ziyafeti sundu. 
Gecede sahne alan Hakkı Bulut’a bir de sürpriz vardı. Eğlence severler arasında bulunan İsmail Karaböcek, Hakkı Bulut için şampanya patlattı. Alkolle pek arası olmayan sanatçı, dinleyeninin hediyesini yine de geri çevirmedi,  kadehten bir yudum alarak hem Karaböcek’e hem de mekanda bulunan herkese teşekkür etti.  Hakkı bulut, yüz yirmi yaşına kadar yaşayacağını da sözlerine ekledi. Sevilen sanatçı, “İkimiz Bir Fidanın Dalıyız, Son Mektup ve Seven Kıskanır” gibi sevilen şarkılarını Kıbrıs’taki hayranları için seslendirdi.

Diyalog’a öze açıklama
Alem Ahkam Taverna’da sahne alan ünlü şarkıcı Diyalog muhabirinin sorularını da yanıtsız bırakmadı. Yaklaşık bir aydır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunduğunu belirten Bulut, amaçları arasında tanıtım reklamları çekmek ve Alem Ahkam Taverna gibi mekanlarda konser vermek olduğunu söyledi. 

Eylül’e kadar Kıbrıs’ta
Kıbrıs’a ilk kez gelmediğini ilk kez 1972 yılında ayak bastığını da sözlerine ekleyen Bulut, en son Esentepe Festivali’nde sahne aldığını belirtti. Bu ay sonuna kadar da çeşitli yerlerde konserlerine devam edeceğini açıklayan Bulut, Kıbrıslı halkın kedisine olan ilgisi ve güler yüzünden de oldukça memnun.  Üstelik Kıbrıs maratonu Eylül sonuna kadar sürecek. 

60’ıncı albüm yolda
Hakkı Bulut, röportajında dinleyenlerine bir de müjde verdi. Dolu dolu geçen müzik yaşantısına 59 albüm sığdıran arabesk müziğinin önde gelen isimlerinden Bulut, en çok dinlenen şarkılarını bir albümde toplama çalışması olduğunu söyledi.  Söyleşinin sonunda ise KKTC’de en çok sevilen sanatçılardan biri olduğunun altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474