banner564

‘Aşığınım’

Fedon, geçmişten günümüze en sevilen aşk şarkılarıyla onu izlemeye gelen tüm konuklara muhteşem bir gece yaşattı

‘Aşığınım’
banner598
Mustafa ŞENAL
Cratos Premium Otel, bayramın birinci günü yılların eskitemediği muhteşem bir sese ev sahipliği yaptı. Fedon, geçmişten günümüze en sevilen aşk şarkılarıyla onu izlemeye gelen tüm konuklara muhteşem bir gece yaşattı. Yaklaşık 800 kişinin izlediği konserde görülmeye değer birbirinden güzel anlar yaşandı.  ‘Aşığınım’,  ‘ Nerdesin’,  ‘Senin İçin’ gibi dillerden düşmeyen ve unutulmayan şarkılarla seyirciyi alıp götürürken,  herkesi ayağa kaldıran muhteşem sirtaki şovları ile göz doldurdu.
Sahnedeki duruşu ve şık kıyafeti ile seyirciden tam not alan sanatçı, yine her zamanki gibi neşeli tavırları ile dikkat çekti.

Bitti diyenlere cevap...
   Cratos Premium Otelde üçüncü kez sahne alan Fedon, sahne öncesi basına verdiği röportajda, kendisine ‘bitti’ diyenler için tokat gibi bir albüm çıkaracağını söyledi. Albümde Ercan Saatçi ile çalıştıklarını belirten sanatçı, ‘son zamanlarda beni taklit etmeye kalkışanlar oldu, fakat hiç biri bir Fedon olamaz. Ülkemizde bir Tarkan var bir Fedon var bunlar taklit edilebilir mi ? Yeni yılda çıkaracağım son albüm herkesi kendine getirecek’  diyerek gündeme oturacak sözler söyledi. 

En büyük tutkusu motor
Fedon’nun en büyük tutkusunun motor olduğunu Bodrum’daki yaşantısından bildiklerini söyleyen basın mensupları, gündüz söyleşilerini Cratos Premium Otel’in girişinde efsane bir motor eşliğinde yaptı..
Motor sevdası yüzünden bir çok kaza geçirdiğini, bu yüzden vücudunun çoğu yerinde izler kaldığını söyleyen Fedon, tüm bunlara rağmen motordan asla vazgeçemeyeceğini de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474