banner564

Ekimde kaldığı yerden devam

Maxim Royal, benzersiz bir eğlence ile sezon finalini gerçekleştirdi

Ekimde kaldığı yerden devam
banner598
Saim YILMAZ
Maxim Royal, adaya damgasını vuran eşsiz açılışının muhteşem konseptini yeniden hazırlayarak konuklarını karşılayıp benzersiz bir eğlence ile sezon finaline damgasını vurdu. 
Maxim gecelerini Kıbrıs'ta yaşatmak düsturuyla kış sezonunda başlamış olduğu yolculuğunda birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan Maxim Royal, sezon finali için günler öncesinden başlayan yoğun bir çalışma ile son dakikaya kadar her şeyin mükemmel olması için hazırlıklarına devam etti ve Müslüm Gürses, Emel Sayın, Zeki Müren ve Ateş Böcekleri ile misafirlerini karşıladı. Misafirler, bu muhteşem konseptin büyüsüne kapılarak sevdikleri sanatçılarla fotoğraf çekinerek geceye başladılar. 
Maxim Royal, fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları ile araladığı perdesini, Angels Grubu'nun kuş tüyleri ile süslenmiş özel kostümleri ve kan kaynatan ezgiler eşliğinde yenilenen dört kişilik oryantal şovlarıyla süsledi. Sonrasında ise Maxim Royal'in sevilen sesi İrem Barani, 90'lara damgasını vuran hareketli şarkılarla konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. 

Özhan Jan'dan kuduruk bir sezon finali...
Özhan Jan, “Dert Bende Derman Sende” ile sahnesini açtıktan sonra, “Aşk İle Yap” şarkısı ile konukları coşturdu. Sanatçı, sözü bestesi kendisine ait olan ve Demet Akalın'a verdiği kıpır kıpır şarkısı “Günaydın Abla”yı hayranlarıyla birlikte söyleyerek muhteşem bir şova imza attı. 
Son zamanların en hit şarkılarından “Afitap” ile oynatırken “Bağdat” ile yürekleri dağladı. Misafirlerin damar şarkılar istemesi üzerine bir süre slow şarkılara yer veren ve yine sözü ve bestesi kendisine ait önce Merve Özbey'in sonrasında da Ahmet Parlak'ın büyük çıkış yakaladığı şarkısı “Usta”yı seslendiren sanatçı, kuduruk şarkılar zamanı dediği bölümde ise kimsenin oturmasına izin vermedi. 

Grup Angels'tan Roman Havası...
Özhan Jan, kısa bir mola vermek üzere sahnesini Angels Grubu'na teslim ederken grubun asma davullar ile sahnede yerlerini almaları, konukların kanını kaynatmaya yetti. Misafirlerin de grubun roman konseptine kendilerini kaptırdıkları saatlerde, Maxim Royal sahnesi tam anlamıyla bir roman gecesine dönüştü. Grubun sezon finaline özel hazırladıkları roman havası konsepti, misafirlerden tam not aldı. 

Finale adımızı oynayarak yazdıralım...
Sezon finali olması sebebiyle çok fazla damar şarkılara yer vermeyeceğini dile getiren Özhan Jan, yoğun isteklere karşı koyamayarak "Kalakaldım" şarkısı ile romantik dakikalar yaşatmasının ardından yine oynak şarkılar ve kıvrak danslarla programına devam etti. 

Maxim royal'de sezona veda...
"Güzeller İçinden" şarkısıyla finale hazırlanan Özhan Jan, "Yaklaşık 6 aydır sizlerle eğlenceli gecelere imza atıyoruz. Başta Maxim Royal işletmecimiz Arda Çancıoğlu olmak üzere tüm Maxim Royal ekibine, Merit İnternational ailesine sizlerle beni buluşturdukları için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ekim ayında Maxim Royal'in ikinci sezonunda bomba gibi yeniliklerle tekrar sizlerle birlikte olacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474