banner564

Gazino konsepti oldukça sevilen Ayta Sözeri, enerjisi, esprileri ve şarkılarıyla Antik Tiyatro’yu salladı

Bodrum’da  muhteşem konser

Gazino konsepti oldukça sevilen Ayta Sözeri, enerjisi, esprileri ve şarkılarıyla Antik Tiyatro’yu salladı
banner598

Son zamanların en sevilen isimlerinden Ayta Sözeri, Kerki Solfej’in düzenlediği Açıkhava Konserleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Bodrum’da sahneye çıktı. Gazino konsepti oldukça sevilen Ayta Sözeri, enerjisi, esprileri ve şarkılarıyla Antik Tiyatro’yu salladı.
Sahneye gözleri yaşlı bir şekilde çıkarak konukları şaşırtan Ayta Sözeri, gözyaşlarının mutluluk ve heyecandan olduğunu söyledi ve konsere ağlayarak başladı.
 Repertuarında geçmişten günümüze sevilen pek çok şarkıya yer veren Ayta Sözeri, 'Dünya Dönüyor', 'Sarışınım', 'Hercai', 'Sen Ağlama', 'Yanayım Yanayım', 'Ağlama Değmez' gibi eserleri Bodrum Antik Tiyatro’yu dolduran dinleyicileri ile birlikte söyledi.
Ayta Sözeri'yi Harbiye'deki ilk konserinde de dinlemeye giden Birce Akalay, dostunun Bodrum konserinde de konuklar arasındaydı. Konserin bir bölümünde sahneye de çıkan Birce Akalay, ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’ şarkısını seslendirdi. Konsere gelen dinleyicilerin büyük beğenisini toplayan Akalay dakikalarca alkışlandı.
Konserde konukları için bir de sürpriz hazırlayan Ayta Sözeri, Belkıs Özener'i "Sahneye eskimeyen bir sesi çağırıyorum" diyerek davet etti. Belkıs Özener sahneye çıkarken Bodrum seyircisinin alkışlarına boğuldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474