banner564

Hande Yener Kıbrıs’ı salladı

Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde başarılı sanatçı, geçmişten günümüze popüler şarkılarını seslendirdi

Hande Yener Kıbrıs’ı salladı
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Türkiye’nin başarılı pop müzik sanatçılarından Hande Yener,  geçtiğimiz akşam Club Locca’da sahne aldı. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği konserde başarılı sanatçı, geçmişten günümüze popüler şarkılarını seslendirerek kendisini izlemeye gelenleri adeta büyüledi. 
Hande Yener’i izlemeye gelenler arasında  sanatçı Berksan, Beşiktaş’ın efsane oyuncusu Sergen Yalçın, Medcezir dizisinin “Hasan” rolünü üstlenen Cenk Kangöz ve Türkiye’nin tanınmış magazin gazetecilerinden Salih Keçeci’de vardı.
 Hayranları ile samimi tavırları ve bitip tükenmeyen enerjisi ile dikkat çeken sanatçı, yaptığı espiriler ile de herkesin yüzünü güldürdü. 
Hande Yener’in ardından sahne alan Berksan kendi şarkılarını ve Hande Yener ile ortak düet yaparak hayranlarından büyük beğeni  topladı. Hande Yener ile birlikte sahne alan, Türkiye’nin tanınmış prodüktör ve Dj’lerinden Volga Tamöz’e, şarkıcı Berksan’ın kardeşi Turaç Berkay Özer eşlik etti. Turaç’a süpriz  yapan Hande Yener, sahneye doğum günü pastası getirerek başarılı Dj’e iyi dileklerini sunarak mumlara beraber üflediler. Konser öncesi ve sonrası kabin başına geçen Dj’ler DJ Barış Pulat ve DJ Bora K, gecede çaldıkları setler ile gecenin ritmini tuttular.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473