banner564

Herkesi oynattı

Hayko, müthiş sahne performansı ve söylediği şarkılarla, Merit Crystal Cove Hotel konukları tarafından ayakta alkışlandı

Herkesi oynattı
banner598
Kamil HÜNERLİ 
Sahnede tabaklar kırılıyor, peçeteler uçuyorsa bilin ki eşsiz bir taverna gecesindesiniz.
Hayko, nam-ı diğer Tavernalar Kralı, 5 yıldızlı Merit Crystal Cove Hotel’de bir kez daha sahne aldı. Her zamanki gibi müthiş bir performans sergileyen şarkıcı, ayakta alkışlandı. Konuklarını bir an olsun yerlerine oturtmamayı başaran Hayko’yu, hotel iskelesinde özel olarak hazırlanan sahnesini yaklaşık 500 kişi izledi. Otel misafirlerinin dışında Kıbrıslı konukların da yoğun ilgi gösterdiği gecede Tavernanın Kralını dinlemeye gelenler arasında ünlü modacılar Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal’ın yanı sıra spor programı yapımcısı Faik Çetiner de vardı.
Vokalistlerinin yaptığı danslara eşlik ettikleri için konuklarına teşekkür eden Hayko, gece boyunca birbirinden hareketli parçalarıyla tempoyu düşürmedi.  Yıldırım Mayruk’a da takılan Hayko, ‘’Barbaros sürekli bana eşlik edip oynuyor. Yıldırım Bey biraz ağır biri,  ama olsun yine de sağ olsun’’ sözleriyle konukları güldürdü.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 09:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Coğrafya kaderin yobazlık karakterindir onun için bu coğrafyada bir halt olmaz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473