banner564

İskele şenlendi

Hakan Altun duygusal şarkıları, Hüsnü Şenlendirici ise klarneti ile doyumsuz bir müzik ziyafeti çekti

İskele şenlendi
banner598
Geleneksel İskele Festivali’nde önceki gün akşam sahne alan Hakan Altun’a gecenin başında ve sonunda klarneti ile Hüsnü Şenlendirici eşlik etti.
Hakan Altun sahnede kaldığı yaklaşık 2 saat boyunca eski ve yeni şarkılar seslendirdi. Altun, Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon top koşturan futbolcu Dembaba için hazırladıkları şarkıyı da söyledi.
Konser, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’ye plaket ve çiçek taktimi ile son buldu.
Türkiye’nin sevilen sesi Hakan Altun, seslendirdiği duygusal şarkılarla dinleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Festival gösteri alanında kurulan sahneye ilk çıkan isim Hüsnü Şenlendirici oldu. Sezen Aksu’nun ‘Tükeneceğiz’ şarkısı ile konsere giriş yapan Şenlendirici, büyük alkış aldı. İbrahim Tatlıses’in Yorgunum Dostlarım isimli şarkısıyla da deyim yerinde ise dinleyenleri kendisinden geçirdi.
Yarım saat boyunca sahnede kalan Hüsnü Şenlendirici daha sonra sahneye Hakan Altun’u davet etti. Yıllar geçmesine rağmen hiç eskimeyen şarkısı Telefonun ucunda ile sahneye çıkış yapan Altun’a konser alanını dolduranlar hep bir ağızdan eşlik etti. 

Hasan Sadıkoğlu’ndan eşine özel şarkı
Hakan Altun, ilk albümünde yer alan bana göresin isimli şarkısını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu adına eşi Ayşe Sadıkoğlu’na armağan etti.  Halk ile bir arada Hakan Altun konserini izleyen Hasan Sadıkoğlu ve eşi Ayşe Sadıkoğlu, hemen hemen tüm şarkılara eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473