banner564

İzleyenlerin içi ısındı

Ece Ege’nin, 1970'ler ve 1980'lerin ilk yıllarındaki gece hayatı ritüellerinden ilham alarak tasarladığı kış koleksiyonu görücüye çıktı

İzleyenlerin içi ısındı
banner598
Fransa'nın başkenti Paris'te, Dice Kayek Paris Haute Couture Sonbahar/Kış 2015-2016 koleksiyonu tanıtıldı. 
Dice Kayek'in kreatif direktörü modacı Ece Ege, 1970'ler ve 1980'lerin ilk yıllarındaki gece hayatı ritüellerinden ilham alarak tasarladığı eserlerini Musee des arts Decoratifs'deki defilesinde beğenilere sundu.
Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defileye Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, iş adamları ve moda severlerin de aralarında bulunduğu pek çok davetli katıldı.
Paris Couture resmi defile takviminde yer almaya hak kazanan ilk Türk markası olan ve bu çerçevede üçüncü defilesini yapan Dice Kayek'in 27 parçadan oluşan koleksiyonu büyük ilgi gördü.
Temelinde endüstrileşmeye karşı çıkan geleneksel terziliğin yattığı "couture" tarzı defile sonrası, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ece Ege, "Bana göre erkek kıyafetleri çok çok daha çekici kadın kıyafetlerine göre. Yani kadın olarak erkek gibi giyinmek çok daha çekici" dedi.
Bazen çok şık bir smokinin bir kadına çok yakışabildiğine dikkati çeken Ege, koleksiyonunda ceket, smokin ve dar paça pantolonlar bulunduğunu, siyah ve koyu laciverti tercih ettiğini söyledi.
Dice Kayek defilesinin ardından davetliler için verilen resepsiyonda, Ece Ege ve markanın yöneticisi olan kardeşi Ayşe Ege davetliler ile yakından ilgilendiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474