banner564

Kıbrıs’ta bir ilk

Merit Royal Hotel’in, sağlıklı yaşam merkezi Tetra Di Cosmos’ta, “Nefes kampı” gerçekleştirildi

Kıbrıs’ta bir ilk
banner598
Merit Royal Hotel’in, sağlıklı yaşam merkezi Tetra Di Cosmos’ta, “Nefes kampı” gerçekleştirildi.
Dr. Gönül Ateşsaçan ve Selis Gülmen yönetiminde 12-13 ve 14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kampta, katılımcılara uygulamalı olarak nefes teknikleri gösterilirken verilen seminerlerde “ruh, beden ve zihnin uyum içinde arınması” üzerine çalışmalar yapıldı. Katılımcılar 3 günlük kamp boyunca; Bedenin arınması üzerine planlanmış yemek programı, 
niyet koyma, Meleklerle Koçluk çalışması, sabah egzersizi, bedenimizle bağlantıya geçme, fiziksel olarak yaşadığımız sorunlarla bedenin bize mesajları ve bu mesajları Melek enerjisiyle dönüştürme çalışması, kristallerin alanımız ve bedenimizi arındırma ve koruma gücü, nefes analizi, nefes ile fiziksel, duygusal, zihinsel, ruhsal dönüşüm, farkındalık çalışmaları ve bilinçaltı dönüştürme çalışması üzerine faaliyetlerde bulundu.
“Bu seminerde öğrenilen program takip edilmeye devam edilirse hayatınızın maddi ve manevi her alanının dönüşüm gücünü elinize alırsınız” diyen Selis Gülmen, “Bu dönüşüm kısa bir süre içinde önce bedenimize yansır sonra özel ilişkilerimize. İçinizde var olan ışık, sahip olduğunuz güzellik, hayatınızın her alanına yansısın” dedi.
Merit Royal Hotel bünyesindeki “Sağlıklı Yaşam ve Detoks Kliniği” Tetra Di Cosmos’ta dört boyutlu güzellik sunduklarını belirten Dr. Gönül Ateşsaçan ise,  Kıbrıs’ta bir ilke imza atarak ‘Tamamlayıcı ve enerji tıp uygulamalarıyla’ bedenen ve ruhen arınma imkanı sunduklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474