banner564

Letafet Bar’da coşku durmuyor

Türkülerin ve özgün müziğin bir numaralı temsilcisi Soner Olgun hafta sonlarının simgesi oldu

Letafet Bar’da  coşku durmuyor
banner598
Letafet Bar gecelerinin duayen sesi, türkülerin ve özgün müziğin bir numaralı temsilcisi Soner Olgun hafta sonlarının simgesi oldu. Merit Park Hotel bünyesinde hizmet veren Letafet Bar’da sahne alan Soner Olgun ve Orkestrası müzik dolu bir geceye imza attı. Yoğun müzik çalışmalarına devam eden Soner Olgun sevenlerine bir sürpriz yaptı. 
Soner Olgun ve aynı zamanda uzun yıllardır vokalistliğini yapan eşi Özlem Olgun; birlikte ilk kez düet yaparak  geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan “Efsane Türküler” albümünde yer alan Kırım Tatarlarının vatan hasretini, 1944 yılındaki sürgün sonrası yaşanan acılarını, duygu dolu sözlerle yansıtan “Ey Güzel Kırım” şarkısına klip çekti. Klibin yönetmenliğini Ersin Taş yaptı. Klip; Fethiye ve Kayaköy’deki tarihi bir evde çekildi. 
Hafasonları yüzlerce hayranı ile Kıbrıs gecelerini tıklım tıklım dolduran Soner Olgun’a gösterilen sevgi seli gözlerden kaçmadı. 
Gecede en güzel türküleri ile birlikte Ahmet Kaya, Cem Karaca gibi efsane seslerin şarkılarına yer veren sanatçı “Şimdi sizleri Cem Karaca ile baş başa bırakıyorum” diyerek mikrofonu bir ara orkestra ve müzik yönetmenliğini yapan Utkan Marangoz’a bıraktı. Gecede sanatçının vokalistliğini yapan eşi Özlem Olgun’da bir Şebnem Ferah şarkısı olan Sil Baştan’ı seslendirdi.
Gecenin sonlarına doğru yine doğum günleri kutlandı; halaylar çekildi ve Soner Olgun “programıma balkon konuşması ile son veriyorum” diyerek bütün geceye katılan konuklarla İzmir Marşı’nı seslendirdi.
Soner Olgun ile Letafet Bar geceleri 3 Mart 2018 Cumartesi devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473