banner564

Merit Briç Turnuvası’nın ödül töreni Maxim Royal’de gerçekleşti

Mutlu ayrıldılar

Merit Briç Turnuvası’nın ödül töreni Maxim Royal’de gerçekleşti
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası tek briç turnuvası olan ve 7 – 10 Ekim tarihleri arasında Merit Royal Premium Hotel`de 6’ıncısı gerçekleşen Merit Bridge Festivali’nin ödül töreni ve gala gecesi Maxim Royal’de gerçekleşti.
    İlginin ve katılımcı sayısının yıldan yıla arttığı festivalde bu kez dünya şampiyonluğu unvanları bulunan Zia Mahmood, Alfredo Versace, Dominik Filipowicz, Sally Brock, Giorgio Duboin, Jacek Kalita, Jacek Pszczola, Marion Michielsen, Michal Klukowski ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu katılımcılar arasındaydı. 
   Dokuz ayrı dünya şampiyonunun Ada’ya gelmesiyle tüm dünyada briç tutkunlarının dikkati Kuzey Kıbrıs’a çevrildi.
   Katılımcıların “Mini Dünya Turnuvası” olarak adlandırdıkları turnuvada Open Pairs kazananı Enver Koksoy ve Murat Molva olurken, Mixed Pairs kazananı ise Barry Myers ve Sally Brock oldu.  
    Müzikli, eğlenceli bir törenle sona eren turnuvada dereceye giren tüm oyunculara toplam 35 bin dolar para ödülü dağıtıldı. Canlı müzik eşliğindeki gala gecesinde doyasıya eğlenme fırsatı bulan turnuva katılımcıları 6-9 Nisan 2020   tarihleri arasında yapılacak yedinci turnuvada buluşmak üzere ülkemizden mutlu bir şekilde ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473