Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası tek briç turnuvası olan ve 7 – 10 Ekim tarihleri arasında Merit Royal Premium Hotel`de 6’ıncısı gerçekleşen Merit Bridge Festivali’nin ödül töreni ve gala gecesi Maxim Royal’de gerçekleşti.
İlginin ve katılımcı sayısının yıldan yıla arttığı festivalde bu kez dünya şampiyonluğu unvanları bulunan Zia Mahmood, Alfredo Versace, Dominik Filipowicz, Sally Brock, Giorgio Duboin, Jacek Kalita, Jacek Pszczola, Marion Michielsen, Michal Klukowski ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu katılımcılar arasındaydı.
Dokuz ayrı dünya şampiyonunun Ada’ya gelmesiyle tüm dünyada briç tutkunlarının dikkati Kuzey Kıbrıs’a çevrildi.
Katılımcıların “Mini Dünya Turnuvası” olarak adlandırdıkları turnuvada Open Pairs kazananı Enver Koksoy ve Murat Molva olurken, Mixed Pairs kazananı ise Barry Myers ve Sally Brock oldu.
Müzikli, eğlenceli bir törenle sona eren turnuvada dereceye giren tüm oyunculara toplam 35 bin dolar para ödülü dağıtıldı. Canlı müzik eşliğindeki gala gecesinde doyasıya eğlenme fırsatı bulan turnuva katılımcıları 6-9 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak yedinci turnuvada buluşmak üzere ülkemizden mutlu bir şekilde ayrıldı.
Merit Briç Turnuvası’nın ödül töreni Maxim Royal’de gerçekleşti
Mutlu ayrıldılar
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
1
Yedikonuk öğrencileri için sağlıklı beslenme...
2
Diyalog Gazetesinin düzenlediği zengin hediye içerikli...
3
‘Büyük başarı’
4
Başarıyla icra edildi
5
Diğerlerine örnek olsun
6
“Bütçe açığı düşürüldü”
7
Eroğlu ziyaret edildi
8
‘Bozkurt’ unutulmadı
9
Zanlılar teminata bağlandı
10
Karşıyaka’yı üzen veda
SIRADAKİ HABER

