banner564

Merit’te Rus fırtınası tüm hızıyla devam ediyor

Hareketli parçalarında gösterdiği dans performanslarıyla da büyük alkış alan Arash, hayranlarının yerlerinde durmalarına müsaade etmedi

Merit’te Rus fırtınası tüm hızıyla devam ediyor
banner598

Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde düzenlenen “Rus konserleri” tüm hızıyla devam ediyor. 
Rusların ünlü şarkıcıları Monatik ve Timati’nin ardından sahne alan Arash, yaklaşık iki bin turiste unutamayacakları bir gece yaşattı.
 “Bora Bora” adlı şarkısıyla elde ettiği başarı sonrasında dünya çapında üne kavuşan İran asıllı şarkıcı Arash, Kuzey Kıbrıs’ta hayranlarıyla buluştu. 
Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde sahne alan Arash, çoğunluğunu Rusya, Moldova, Azerbaycan ve İran’dan gelen konukların oluşturduğu binlerce hayranını hareketli parçaları ile coşturdu.
 Havanın serin olmasına rağmen sevilen sanatçısını dinlemeye gelen müzikseverler konser alanını tıklım tıklım doldurdular. 
Dans gruplarının gösterileri ve ateş şovlarıyla başlayan gecede özellikle kadın hayranlarının çığlıkları arasında sahneye çıkan Arash, Kuzey Kıbrıs’ta böylesi bir ilgiyle karşılaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. 
Hareketli parçalarında gösterdiği dans performanslarıyla da büyük alkış alan Arash, hayranlarının yerlerinde durmalarına müsaade etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474