banner564

Modacı Yıldırım Mayruk ile Can Çapar'ın defilesinden elde edilen gelir, kelebek hastalığıyla mücadele çalışmalarında kullanılacak

Çocuklara  anlamlı katkı

Modacı Yıldırım Mayruk ile Can Çapar'ın defilesinden elde edilen gelir, kelebek hastalığıyla mücadele çalışmalarında kullanılacak
banner598

Marmaris'te düzenlenen defilede modacı Yıldırım Mayruk ile Can Çapar'ın yaz koleksiyonları sergilendi. Defileden elde edilen gelir, kelebek hastalığıyla mücadele çalışmalarında kullanılacak. 
Asil Çağıl koreografisiyle  Günay Museyeva, Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Zeliha Çal, Ebru Öztürk, Seviye İkbal, Yana Shmidt, Olga Zaremba, Erzhena Sandakova,Alona Bukreeva ve Anastasiia Gorel gibi ünlü modeller podyuma çıktı.
Nadir görülen ve "kelebek hastalığı" olarak bilinen hastalıkla dünyaya gelen çocuklara yardım amacıyla başlatılan "Kelebek Çocuklar" projesi kapsamında düzenlenen defilede, modacı Yıldırım Mayruk ile Can Çapar'ın 2019 yaz koleksiyonları tanıtıldı.
Siteler Mahallesi'ndeki beş yıldızlı bir otelde gerçekleştirilen defilede, iki koleksiyonda yer alan 84 parça moda severlerin beğenisine sunuldu.
Kelebek Çocuklar Derneği Başkanı Fulden Uras, Marmaris'te bir ilke imza atıldığını belirterek, "Can Çapar ve Yıldırım Mayruk'a çok teşekkür ediyorum. Defile çocuklarımızın yaralarına merhem olacak." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474