banner564

Şarkılar hep birlikte söylendi

Merit Park Hotel’de, eline aldığı sazıyla geçmişten bugüne dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Soner Olgun, ayakta alkışlandı

Şarkılar hep birlikte söylendi
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Park Hotel, bayramın 3’üncü gününü Soner  Olgun ile kutladı .
Her hafta Merit Parkta  Hotel’de sahne alan Soner Olgun dinleyicilerine keyif dolu anlar yaşattı. Soner Olgun, Karadeniz yöresinden söyledigi şarkılarla geceye başladı . Gece boyunca bitmeyen enerjisi ve şarkıları ile dinleyicilerini birkez daha kendine hayran bıraktı .
Eline aldığı sazıyla geçmişten bugüne  dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Olgun dinleyenlere kimi zaman  duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı.
Gecenin  ilerleyen  saatlerinde  sahneden   inerek  seyircilerin  arasına katılan Soner Olgun, seyirciler ile bir agızdan sarkılar söyledi .
Yoğun katılımın oldugu konserde dinleyiciler arasında  Hasan  Taçoy , Ömür  Gedik ve Mesut   Yar gibi ünlü  isimlerde  vardı. 
Keyiflerin  doruğa  ulaştıgı  konserde  sahneye  cıkan  Mesut Yar;  Ahmet Kaya’nın unutulmaz  parcalarından olan  ‘Acılara tutunmak’ adlı şarkısını söyledi. 
Her anı birbirinden güzel geçen konser Soner Olgun ve seyircisinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473