banner564

Serena Grup, Çangar Plaza’daki mini AVM açılışını gerçekleştirdi

4 marka tek  çatı altında

Serena Grup, Çangar Plaza’daki mini AVM açılışını gerçekleştirdi
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Çalışma hayatına 1992 yılında başlayan, işletmeciliği Emine ve Tahir Topal’ın yaptığı  Serena Grup, ülke ekonomisi ve istihdamına güç katan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.
Serana Grup, Girne batı çevre yolu üzerinde bulunan Çangar Plaza’da LC Waikiki, Madame Coco, In Street ve U.S. Polo markalarının tek çatı altında toplandığı mini AVM’nin açılışını dün saat 11.30’da gerçekleştirdi. Bülent Günkut’un sunuculuğunu yaptığı açılışa çok sayıda davetlinin yanında  Serena Group direktörleri, marka Müdürleri ve Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar katıldı. Açılışta Serena Group Direktörü Tahir Topal, Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar birer konuşma yaptı. 

Topal: En iyi hizmeti vermeyi amaç edindik
Serena Group Direktörü Tahir Topal konuşmasında, bünyelerinde bulundurdukları markalarla halka en iyi hizmeti verebilmeyi amaç edindiklerini ifade etti. Bu yola çıktıkları günden bugüne halkın desteği ve güveni ile geldiklerini ifade eden Topal, Mini AVM’nin de açılışını halkın taleplerine daha kolay ulaşabilmesi adına hazırladıklarını kaydetti. 

Çangar: Avrupa havası kattı
Çangar Plaza sahibi Mehmet Çangar ise yaptığı konuşmasında Tahir Topal ve ailesini yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Çangar “Her başarılı erkeğin arkasında başarılı ve çalışkan bir kadın vardır” diyerek Emine Topal’ın titiz çalışmalarını anlattı. Tahir Topal eşi Emine Topal ile bu işe yavaşça başladıklarını ancak bugün çok güzel konsepte mağazalar ve kaliteli markaları topluma kazandırdıklarını ifade eden Çangar, Çevre yolu üzerinde açılışı gerçekleştirilen Mini AVM’nin konsepti ile bölgeye Avrupa havası kattığını kaydetti.  

Emine Topal: Güzelyurt’ta AVM projemiz var
Serena Group Direktörlerinden Emine Topal açılış sonrasında Diyalog Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Topal yaptığı açıklamada en büyük amaçlarından birinin halka en iyi ve kaliteli hizmet vermek olduğunu belirterek bugün 4 Markanın tek çatı altında toplandığı bir AVM açılışı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 2020 yılı sonlarında Güzelyurt bölgesinde büyük bir AVM açılışı planladıklarını müjdeleyen Emine Topal, bu AVM’de de hem mevcut markaların hem de yeni markaların halkla buluşacağını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2019, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473