banner564

Soner Olgun, Merit Park sahnesindeki 5’inci yılını muhteşem bir müzik ziyafeti ile taçlandırdı

Hayranları yalnız bırakmadı

Soner Olgun, Merit Park sahnesindeki 5’inci yılını muhteşem bir müzik ziyafeti ile taçlandırdı
banner598

 Merit Park Hotel bünyesinde faaliyet gösteren ve her Cumartesi müziğin en güzel seslerinin yükseldiği Letafet Bar’da sezon sonuna doğru çok özel bir gece daha yaşandı. Özgün müziğe yeni bir anlam kazandırarak, Türk müziği ile dünya müziğinden aldığı ilhamı birleştirerek kısa zamanda kendisine ait bir çizgi yakalayan Soner Olgun; 5’inci yılını sahnede sevenleriyle kutladı. 

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez sanatçısı olan Soner Olgun muhteşem bir müzik ziyafeti ile yine unutulmaz bir gece daha yaşattı. Sahnede eşi değerli sanatçı Özlem Olgun ile “Sarı Gelin” şarkısını seslendiren Soner Olgun ayrıca sahneye Kıbrıslı sanatçı Fırat Derat’ı davet ederek  “Magusa Limanı” şarkısı ile düet yaptılar. Sahne sırasında Kıbrıs’a özgü şarkılar hız kesmedi. Soner Olgun Orkestrası’nın yönetmenliğini yapan Utkan Marangoz da gecede “Beşparmaklar” şarkısını seslendirdi. 
Tüm Merit Park Hotel&Casino  çalışanları gecenin ilerleyen saatlerinde üzerinde “İzmir Marşı” notalarının yer aldığı pasta eşliğinde sahneye gelerek sanatçının 5.yıl pastasını kestiler. “Senden daha güzel” şarkısı eşliğinde pastasını kesen sanatçı emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu. Gecede yaklaşık üç saat sahnede kalan sanatçıyı izlemeye gelen kalabalık gruplar gözden kaçmadı.
Soner Olgun 26 Mayıs gecesi yeniden sevenleriyle Letafet’te buluşacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474