banner564

Ünlü annelerin Kıbrıs buluşması

Merit International’in düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin çok özel misafirleri vardı

Ünlü annelerin  Kıbrıs buluşması
banner598
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın hafta sonuna denk gelmesini fırsat bilen ünlü anneler, çocuklarıyla birlikte Kuzey Kıbrıs’ta hem tatil yaptı, hem de kutlamalara katıldı.
Merit International’in düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuzey Kıbrıs’a gelen Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm, çocuklarıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. Merit Crystal Cove Hotel’in hayvanat bahçesini ziyaret eden ünlü anneler, eğitmenler eşliğinde çocuklarını Ponny’lere bindirdi, ardından hep birlikte tavus kuşları, ördekler, kazlar ve kuğuların olduğu bölümde keyifli saatler geçirdi.

Girne’nin tarihi yerlerine gezi düzenlendi
Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gönlüm, daha sonra havanın da güzel olmasını fırsat bilerek küçük bir Kuzey Kıbrıs turu yaptılar. Girne’de bulunan tarihi Bellapais Manastırı’na yapılan gezinin ardından ünlü Karmi Köyü’nü ziyaret ederek doğal güzellikler içinde köyü keşfe çıktılar.

Sibel Can’ın renkli konukları
Merit Crystal Cove Hotel’ de sahne alan Sibel Can, sevilen şarkılarından oluşan özel bir repertuarla hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı. Sevilen şarkılarının neredeyse tamamını ardı ardına hayranlarıyla birlikte seslendiren Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında modacı Nur Yerlitaş, Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gölüm de vardı. Çocuklarını otelin Kids Club’ına bırakan ünlü anneler gönül rahatlığıyla eğlendiler.

23 Nisan kutlamaları
Pazar günü, Merit Park Hotel’de düzenlenen 23 Nisan partisine katılan ünlü anneler ve çocukları, otelin misafiri olarak gelen Girneli çocuklarla kutlamalara katıldılar. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayramları eşliğinde kortej oluşturan çocuklar ellerindeki uçan balonları hep birlikte uçurarak bayramlarını kutladılar. Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatör Hande Tibuk’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen hafta sonu organizasyonundan büyük keyif aldıklarını ve Kuzey Kıbrıs’ı doyasıya yaşadıklarını belirten Özlem Yıldız, Özlem Kaymaz, Wilma Elles, Ebru Destan ve Elif Gölüm en kısa sürede tekrar buluşmak üzere İstanbul’a geri döndüler.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473