banner564

Cumhurbaşkanı Eroğlu Girne Belediye Başkanı Güngördü’yü kabul etti

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu Girne Belediye Başkanı Güngördü’yü kabul etti
banner598

Eroğlu: “kararlılığınızdan dönmediniz inatla inançla çalıştınız”

Güngördü: “Siyasi kimliğe bakmaksızın çalışacağım”

Lefkoşa, 8 Temmuz 14 (T.A.K): Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu kabulde yaptığı konuşmada, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün daha önce Girne Belediyesi’nde çalıştığını, Girne halkına en iyi hizmeti vereceğinden emin olduğunu söyledi.

Seçimlerden başarıyla çıkmasından dolayı da Güngördü’yü kutlayan Eroğlu, “Dört yıl önce de güzel çalışmalar yaptınız. Kararlılığınızdan dönmediniz inat ve inançla çalıştınız” dedi.

Güngördü’nün Girne halkının beklentilerini en iyi şekilde karşılayacağını dile getiren Eroğlu, “Bize düşen görev varsa buradayız” şeklinde konuştu.

Güngördü

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, siyasi kimliğe bakmaksızın, taraflı davranmadan disiplin içinde çalışacağını söyleyerek, “geçmiş dönemde yapılan ayrımcılığı kendisinin yapmayacağını” kaydetti.

Kendisiyle çalışmak isteyen herkese kapısının açık olacağını da vurgulayan Güngördü, zorlu bir süreçten çok çalışarak başarıyla çıktıklarını belirtti.

Girne halkının beklenti ve sorunlarını en iyi şeklide bildiklerini kaydeden Güngördü, maddi sorunu olmayan Girne Belediyesi’nin, Meclis üyeleri ile birlikte Girne halkına en iyi hizmeti vereceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473