banner564

Gözler Girne’de

K-Pet Süper Ligin lideri Lefke ile üçüncü sırasında bulunan Doğan Türk Birliği, 20 Temmuz Stadında buluşuyor

Gözler Girne’de
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligin lideri Lefke, ile üçüncü sırasında bulunan Girne temsilcisi Doğan Türk Birliği dördüncü hafta karşılaşmasında 20 Temmuz stadında buluşuyor. İki takımın Teknik Adamlarının maç öncesi yaptıkları değerlendirmede, maçı izlemeye gelen futbolseverlere keyifli bir doksan dakika yaşatma yönünde.

Caner Oshan: İki özel takımın karşılaşması olacak
Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, maç öncesi yaptığı değerlendirmede bugün oynanacak olan karşılaşmanın iki özel takım arasında olacağını belirtti. Lige iyi bir giriş yapan Lefke ile, genç oyunculardan kurulu Doğan Türk Birliği takımın karşılaşmasında, maçın seyirciler adına önemli olduğunu vurguladı. 

Genç kadro ile sonuna kadar kovalayacağız
Doğan Türk Birliği olarak Lefke karşısında açık futbol oynama yönünde olduğunu belirten Caner Oshan, genç kadro yapılarıyla karşılaşmayı sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti. 
Kadrolarının genç oluşu yanında her geçen hafta üzerine koyarak gelen oyuncu grubuna sahip olduklarını vurgulayan Doğan Türk Birliği Teknik sorumlusu Caner Oshan, Lefke’nin kendilerine göre daha tecrübeli olduğunun da altını çizdi. Oshan bugün oynayacakları karşılaşma için ayrıca, saha ve seyirci avantajını kullanmaya çalışacaklarını, her şeye rağmen hedeflerinin ise Lefke karşısında galip gelmek olduğunu sözlerine ekledi.

Toygar Davulcu: Değerli bir takımla karşılaşacağız
Lider Lefke’nin Teknik Direktörü Toygar Davulcu ise maç öncesi yaptığı değerlendirmede, Doğan Türk Birliği takımının uzun yıllar  bir arada çalışan isimlerden oluştuğunu, ve çok değerli bir takım olduğunu belirtti. Zor bir fikstür ile lige başladıklarını, bu zorluğun ise Doğan Türk Birliği karşılaşması ile devam edeceğini vurgulayan Toygar Davulcu, 3 hafta sonunda iyi neticeler aldıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini vurguladı.

Tecrübeli bir kadroya sahibiz
 Lefke olarak tecrübeli bir kadroya sahip olduklarını, ancak alternatifli oyuncu grubuna sahip olmadıklarını da belirten Davulcu, Doğan Türk Birliği karşısında, galip gelip liderliklerini sürdürmek istediklerini belirtti. Hem Doğan Türk Birliği’nin hem de kendi takımının bugünkü karşılaşmada golü düşüneceklerini vurgulayan Davulcu, geçmiş dönemlerdeki gibi yine güzel ve gollü bir karşılaşmanın spor severleri beklediğini sözlerine ekledi. Takımda Rahmi, Fırat ve Aykut’un Doğan maçında olamayacağını da belirten tecrübeli Teknik Adam, etkili rakipleri karşısında galibiyeti kovalayacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474