banner564

3 yıllık teklif

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Berlin'e gitti. Hamzaoğlu dönüşünden sonra yönetimle görüşecek

3 yıllık teklif
banner598
Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla masaya oturmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'de bulunan Hamzaoğlu, dönüşünün ardından 3 yıllık sözleşme için yönetimle görüşecek.
Sarı kırmızılı kulübün teknik direktörü, Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki finalin ardından İstanbul'a dönerek başkan Dursun Özbek ile sözleşme konusunu masaya yatıracak. Yönetimin Hamzaoğlu'na 3 yıllık sözleşme önermesi bekleniyor. Hamzaoğlu, daha önce yapılan ön görüşmede sözleşmenin kendisi için problem olmadığını ifade etmişti.
Sezonu 15 yıl aradan sonra çifte kupa ile kapatan Galatasaray'da Hamzaoğlu oldukça başarılı bir dönem geçirdi. Sarı kırmızlı ekibin başında 36 maça çıkan 44 yaşındaki teknik adam 25 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Galatasaray bu dönemde 85 gol atarken kalesinde 40 gol gördü. Hamzaoğlu ile 3 kulvarda 80 puan toplayan sarı kırmızılılar maç başına 2.22 puan ortalaması tutturdu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474