banner564

4’ü kaybetmedi 2’si kazanamadı

4 hafta sonunda Yenicami, MTG, GG ve Lefke yenilgi yüzü görmezken, Küçük Kaymaklı ile Gençler Birliği henüz galibiyetle tanışamadı

4’ü kaybetmedi 2’si kazanamadı
banner598

 K-Pet Süper Lig’de 4 hafta geride kalırken 4 takım henüz hiç maç kaybetmedi. Lider Yenicami oynadığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılırken, Mağusa Türk Gücü, Gençlik Gücü ve Lefke takımları yenilgi yüzü görmediler. Mağusa Türk Gücü 3 galibiyet 1 beraberlikle liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Gençlik Gücü geride kalan 4 maçın ikisini kazanıp ikisinden beraberlikle ayrılarak son yılların en başarılı grafiğini çiziyor. Lig’de henüz kaybetmeyen diğer bir takım olan Lefke ise çıktığı 4 karşılaşmanın sadece birini kazanırken diğer 3 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Lig’de henüz galibiyetle tanışamayan iki takım var. Bunlardan Küçük Kaymaklı oynadığı 3 maçı beraberlikle tamamlarken, 1 karşılaşmadan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galibiyetle henüz tanışamayan diğer bir takım olan Gençler Birliği ise Küçük Kaymaklı’nın aksine sadece 1 maçı beraberlikle tamamlarken geriye kalan 3 maçı kaybetti ve puan cetvelinin son sırasına yerleşti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473