banner564

Adım adım çeyrek finale

Aykut Z. Müderrisoğlu anısına düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda rekabet her geçen gün daha da artıyor

Adım adım çeyrek finale
banner598
Türk Bankası tarafından Aykut Z. Müderrisoğlu anısına bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nın dördüncü hafta karşılaşmalarında rekabet yoğun olarak kendini gösteriyor. Heyecanın yüksek olduğu turnuvada önceki akşamki karşılaşmalarda İktisatbank, Creditwest ve Universal bank galip gelen takımlar oldu. Üç karşılaşmada kale ağları 26 kez havalandı. 

İktisatbank lider oldu 
Türk Bankası’nın bu yıl 10’uncusu düzenlediği, Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda yapılan turnuvada önceki akşam A Grubu’nda oynanan Limasol Türk Kooperatif Bankası-İktisatbank maçında gülen taraf İktisatbank oldu. Rakibini 4-3 yenen İktisatbank, puanını 12’ye yükselterek lider oldu ve çeyrek finali garantiledi. 

CreditWest 4’te 4 yaptı 
Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda önceki akşam B grubundaki karşılaşmada CreditWest ile Türkiye Halk Bankası karşılaştı. Karşılaşmadan 5-1 galip ayrılan CreditWest oldu. CreditWest bu galibiyetle dördüncü maçını kazandı ve 12 puanla liderliğe yükseldi.  

Universal zorlanmadı 
Gecenin son maçı B grubunda T.C. Ziraat Bankası ile Universal Bank arasında oynandı. Maçın başından itibaren oyunda üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Universal Bank, sahadan 10-3 galip ayrılarak puanını 6’ya yükselti.  

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474