banner564

Transfer bitiyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 17 Eylül’de başlatılan kiralık transfer dönemi bugün tamamlanacak.

Transfer bitiyor
banner598

Saat 17.00’de tamamlanacak kiralık transfer döneminde takımlar gerekli belgelerle Federasyona başvurarak kiralık transfer işlemlerini yapabilecek. Birçok kulüp bugün tamamlanacak transfer dönemi öncesinde dün futbol Federasyonu’na giderek imza attırdı. 

Değirmenlik gövde gösterisi yaptı

Değirmenlik dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda 4 futbolcuya imza attırarak adeta gövde gösterisi yaptı.
Değirmenlik, serbest transfer hakkına rağmen takımda kalmayı tercih eden Ali İmam, Yenicami’den Hasan, Cihangir’den Özgür, Dumlupınar’dan Şevki ve Baf Ülkü Yurdu’ndan Emrah’a resmi imzaları attırdı.

Süper Lig hedefiyle yola çıkan Düzkaya dün yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi

Düzkaya’da 4 imza

Birinci Lig ekibi Düzkaya dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda 4 futbolcuya imza attırarak kadrosunu güçlendirdi.
Geçtiğimiz sezonda da takımın kadrosunda yer alan kaleci Mehmedemin, Ercan Oyal, Menteş ve Bekir Yıldız dün attıkları imzalarla yeniden kırmızı beyazlılara transfer oldular.

Hamitköy’den imza şov

Hamit SAKALLI
Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy kiralık transfer döneminin tamamlanmasına bir gün kala, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda dört futbolcuya imza attırdı.
Hamitköy, Küçük Kaymaklı’dan kaleci Süleyman Langer ile Serhan Damdelen ve Cihangir’den kaleci Ahmet Topuz ile Taner’i kiralık olarak kadrosuna kattı. Transferlerin imza töreninde Hamitköy Sporcu Sorumlusu Mehmet Kasnak da yer aldı.
Serhan Damdelen orta sahada, Taner ise forvette oynuyor. Hamitköy’ün bugün de yeni transferlere imza attırması bekleniyor. 

Tatlısu şimdi 
daha güçlü

Hamit SAKALLI
İkinci Lig ekiplerinden Tatlısu, dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda 6 futbolcuya imza attırarak adeta imza şov yaptı.
Tatlısu, Alsancak Yeşilova’dan Saydam, Mustafa ile Okan’a, Baf Ülkü Yurdu’ndan Talip’e, Arapköy’den Ömer Kurdoğlu’na ve Oznaköy’den Mustafa Korkmaz’a resmi imzaları attırdı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474