banner564

Advocaat kararsız

Ülker Arena’da Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, forvet hattını oluşturmakta zorlanıyor

Advocaat kararsız
banner598
Spor Toto Süper Lig'de evinde Bursaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat oyuncularına taktik çalışmalarla yeni sistemi ezberletmeye çalışırken, bir yandan da ilk 11'ini oluşturmaya uğraşıyor.
Savunmada şimdilik değişiklik düşünmeyen Advocaat, Gregory van der Wiel,
Martin Skrtel, Roman Neustadter ve Hasan Ali Kaldırım'ı görevlendirecek. 
Kjaer ve Mehmet Topal'ın cezaları nedeniyle orta alanda Josef de Souza ve Ozan Tufan'ın birlikte oynaması beklenirken Alper Potuk ve Salih Uçan orta sahadaki son forma için savaşacak.
Takımdaki en çarpıcı rekabet ise şüphesiz hücum hattında yaşanacak. Solda yeni transfer Moussa Sow karşısında formda bir Miroslav Stoch ve milli futbolcu Volkan Şen ile karşılaştı. Sağdaki formaya bir diğer yeni transfer Jeremain Lens yakın görünse de Advocaat'ın ters kanattan alternatif üretme imkanı da bulunuyor.
Santrfor bölgesinde en hazır isim Emmanuel Emenike. Advocaat'ın gelişiyle morali yükselen Robin van Persie de formayı zorlayan bir diğer isim. Advocaat bu forma için henüz karar vermiş değil. Hollandalı teknik adam milli takımlardan gelen oyuncularını da taktik antrenmanlarda kullandıktan sonra kararını verecek.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473