banner564

Forest kupaya göz dikti

İlk antrenmanına çıkan Mertdin “Süper Kupa ile lige moralli başlamak istiyoruz” dedi

Forest kupaya göz dikti
banner598
Başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da önceki gün göreve getirilen Muharrem Mertdin yeni takımıyla ilk çalışmasını dün yaptı.

Kaymaklı’ya gelmekten mutluyum
Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda saat 17.30’da başlayan antrenman öncesinde görüşlerini aldığımız Mertdin, yıllarca futbolcu olarak iki yıl da antrenör olarak hizmet verdiği Küçük Kaymaklı’ya yeniden dönmekten dolayı son derce mutlu olduğunu söyledi ve kendisini bu göreve layık gören başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Amaç Süper Kupa’yı almak
Sezon öncesi ilk ciddi sınavlarını Süper Kupa’da geçtiğimiz yılın Süper Lig Şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile vereceklerini söyleyen Muharrem Mertdin, amaçlarının kupayı kazanıp sezona moralli başlamak olduğunu kaydetti.

Federasyonun eşit uzaklıkta karar vereceğine eminim
Kupa maçının Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nın tadilatının bitmesi halinde orada oynanacağını bitmemesi durumunda ise diğer alternatiflerin konuşulduğunu söyleyen Muharrem Mertdin, bu konuda Futbol Federasyonu’nun iki takıma da eşit uzaklıkta bulunan bir saha için karar vereceğine inandığını söyledi.

Hedef şampiyonluk
Küçük Kaymaklı’nın büyük hedefleri olan büyük bir camia olduğunu da vurgulayan Mertdin, 2016-2017 sezonunda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurguladı.

2-3 takviye yapılacak
Bazı mevkilere yapılacak 2-3 takviye ile hedeflerine ulaşacaklarını da sözlerine ekleyen Muharrem Mertdin bu konuyu önümüzdeki günlerde yönetimle görüşüp karar vereceklerini kaydetti.
Küçük Kaymaklı’da Muharrem Mertdin’in yardımcılıklarını Çağan Çerkez ve kaleci antrenörü İbrahim Reis yapacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474