banner564

Af yok

Palaz, Mfundo ve Jefrrey’in Yeniboğaziçi maçına çıkmamalarının kulüp yönetimi tarafından cezalandırılacağını söyledi

Af yok
banner598
Hamit SAKALLI
Gönyeli’nin yabancı futbolcuları Mfundo ve Jefrrey, geçtiğimiz haftaki Yeni Boğaziçi maçına çıkmamalarıyla ilgili kulüp Başkanı Mustafa Palaz sert konuştu.  
Gönyeli kulüp başkanı Mustafa Palaz, Mfundo ve Jefrrey’nin durumları ile ilgili olarak  “Mfundo ve Jefrrey, Yeni Boğaziçi maçına çıkmayarak Gönyeli’ye ihanet etmişlerdir. Ancak bilinmesi gerekir ki Gönyeli’ye ihanetin bir bedeli vardır. Bu futbolcular da bunun bedelini ödeyeceklerdir” dedi.

Cezasız kalmayacak
“Gönyeli’ye karşı işlenen hiçbir suç cezasız kalmaz” diyen Palaz bu cezanın ne olacağına Gönyeli yönetim kurulunun  karar vereceğini vurguladı.  Geçen hafta  Pazartesi 600’er dolarlık çeklerini bozan Mfundo ve Jefrrey’in, kulübün futbolcuları olduğunu söyleyen Palaz “biz sadece 1 yabancı futbolcuyu daha yedek olarak katacağız. Mfundo ve Jefrrey’nin durumunu da daha sonra değerlendireceğiz. Ancak her 2 futbolcu da bilmelidir ki, başka hiçbir takımda forma giyemezler. Yerli futbolcularımızın ve teknik heyetimizin alın terleri ile kimse oynayamaz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474