banner564

Ahmet imzayı attı

Başarılı basketbolcu yeni sezonda Yakın Doğu Üniversitesi Takımı için ter dökecek

Ahmet imzayı attı
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Büyük Erkek Takımı kadrosunu tecrübeli oyuncu Ahmet Dağer’i transfer ederek güçlendirdi.  

Kıryağdı: Kadromuzu Ahmet ile güçlendirdik
Antrenör Halit Kıryağdı kadrolarını  güçlendirmek için Ahmet Dağer’i transfer ettiklerini belirterek “Sadece tecrübeli  iyi bir oyuncu değil aynı zamanda çalışkanlığı ve yaşam tarzı ile örnek bir sporcuyu kazanmış olduk. Ahmet sahada her şeyini veriyor ve en önemlisi kazanmayı biliyor. Birden fazla pozisyonda verimli oynayabiliyor olması bize kadroda inanılmaz bir esneklik kazandıracak” dedi Kıryağdı  geçen yıl takımı kupayı kazanırken yüksek bir performans sergileyen Ahmet Dağer’in bu yıl da aynı performansı göstereceğine emin olduğunu kaydetti.

Dağer: Çok güçlü kadrosu olan bir takıma geldim
Ahmet Dağer ise başarılı geçen bir sezonun ardından  Yakın Doğu Üniversitesi'ne transfer olduğu için çok mutlu olduğunu kaydetti. Ahmet “İnandığım, çok iyi anlaştığım bir koç ve sistem olması beni en çok cezbeden taraf oldu. Kadroda çok kaliteli oyuncular var ve herzamanki gibi şampiyonluğun en büyük adayı olacak bir oluşum olacağından hiç şüphem yok. Yine çok çalışarak bu uzun ve zor yolda tecrübelerimi  ortaya koymaya çalışacağım” dedi.  Dağer Yakın Doğu Üniversitesi'nde hedefin  her zaman zirve ve şampiyonluk olduğunu belirterek sonuna kadar bu hedefi kovalayıp, mutlu sona ulaşmak istediklerini vurguladı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473