banner564

Tek eksiğimiz saha

Yeni sezona Ahmet Ogan ile hazırlanan Akova saha bulamıyor

Tek eksiğimiz saha
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezonda Birinci Lig’de Ahmet Ogan önderliğinde mücadele edecek olan Akova takımında hazırlıklar devam ederken, saha sıkıntısının oluşu teknik ekibi düşündürüyor. Geçen yıl Akova'nın olay-out son maçında ligde kaldığını belirten Ahmet Ogan yapılacak takviyeler sonrası iyi bir takım olacaklarını söyledi.

Sıkı çalışmalıyız
Yeni sezonda 16 takımlı ve uzun bir ligin olacağını aktaran Akova Teknik Direktörü Ahmet Ogan bu sebeple iyi bir takım oluşturmak zorunda olduklarını söyledi. Mevcut oyuncuların iyi ve deneyimli isimlerden oluştuğunu belirten Ahmet Ogan takıma yapılacak olan 3-4 takviye ile geniş ve güçlü bir kadroya sahip olacaklarını aktardı. Akova sahasının yapım aşamasında olduğunu hatırlatan Ogan, saha sıkıntısını ciddi anlamda sezon öncesi çekeceklerini belirtirken, kulüp başkan ve yönetimin bu yönde çalışması olduğunu söyledi.

Hedef ilk beş
Geçen yıl Akova'nın sıkıntılı bir sezon geçirdiğini söyleyen Ahmet Ogan sezon öncesi hedefi ilk beş olarak belirlediklerini bu doğrultuda ise sıkı ve sistemli çalışmak zorunda olduklarını ifade etti. Her ne kadar sağa sıkıntıları olsa da işlerine bakmak zorunda olduklarını söyleyen Ogan, zor geçecek olan lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti. Sezon öncesi hazırlık dönemi içerisinde 10 karşılaşma planladıklarını söyleyen Akova Teknik Direktörü Ahmet Ogan bunların ilkini 11 Ağustos tarihinde Esentepe ile yapacaklarını belirtirken, 26-30 Ağustos tarihlerinde ise Girne'de kamp yapacaklarını söyledi. Katılacakları bir takım anı turnuvalarının da planlamalarında olduğunu aktaran Ogan, en iyi şekilde lige hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473