banner564

Akdeniz’de 1 altın 2 bronz

Türkiye Darts Şampiyonası 5’inci ayak öncesi yapılan Akdeniz Açık Darts Turnuvası’nda sporcularımız kürsüye çıktı

 Akdeniz’de 1 altın 2 bronz
banner598
Türkiye Darts Şampiyonası’nda mücadele eden Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, 5’inci ayak öncesi, yapılan Akdeniz Açık Darts Turnuvası’na iyi bir başlangıç yaptı. 
Antalya Palmet Otel’de dün yapılan Akdeniz Açık Darts Turnuvası’nda Cemal Gingi şampiyon oldu. Salım Özeren’in üçüncülüğü kazandığı turnuvada, kadınlarda Samiran Çoban da üçüncülüğü elde etti.

Gingi zorlanmadı
Altmış sporcunun katıldığı turnuvada Cemal Gingi, finalde Mürsel Yavuz’la karşılaştı. Maçın başından itibaren iyi bir oyun sergileyen Gingi, rakibini 5-2 mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Salım Özeren, ise yarı finalde Mürsel Yavuz’a elenerek final şansını kaybetti. 

Amcaoğlu ve Çaltinoğlu ilk sekize kaldı
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması’nda yer alan Faik Amcaoğlu ve Tahir Çaltinoğlu, Akdeniz Açık’ta başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Güçlü rakipler ile maçlar oynayan genç dartçılar, ilk sekize kaldı. 
Antalya kafilesinin başkanlığını yapan Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, sporcularının elde ettiği derecelerden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Derece alan ve almayan sporcuları tebrik etti.

 


Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2016, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473