banner564

GG, Özlem Giderdi 4-2

Genlik Gücü, özlediği golleri GHE karşısında buldu

GG, Özlem Giderdi 4-2
banner598
YER: Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu, Cem Öksüzoğulları, Taşar Karlankuş.
GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Hüseyin Haşimoğlu, Süleyman Göksu (Volkan Orakçı), Derviş Özeralp, Ragıp Kanatlı, Erdoğan Emiroğulları (Mahmut Yumuşak), Hüseyin Küsbeci (Hakan Altın), Hakan Eminoğlu, Fırat Kasım, Onurcan Kanburlar, İsmail Soydan.
GİRNE HALK EVİ: Erhan Alar, Tufan Gencay, Raif Güçkan (Yaşar Şah), Serim Adanur, Salahi Güney, Şenol Hızlıoğlu (Erkan Kabasakal), Salihcan Arslan (Sami Arap), Osman Şah, Özgür Ongun, Yankı Aktül, Hüseyin Sarro.
GOLLER: Dk: 12 İsmail Soydan, dk: 38 (P), dk: 61 ve dk: 73 Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü); Dk: 65 Hüseyin Sarro, dk: 85 Özgür Ongun (Girne Halk Evi). 

K-Pet 1. Ligi’nin başarılı takımı Gençlik Gücü, konuk ettiği Girne Halk Evi’ni 4-2’lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.
Bu galibiyet ile, ilk yarının en çok gol atan takımı olan Gençlik Gücü, haftalar sonra yeniden 4 gol birden atmanın mutluluğunu yaşadı.
12. dakikada, günün başarılı isimlerinden Hüseyin Haşimoğlu, sağdan taşıdığı topla son çizgiye kadar indi ve topu geriye kesti. İsmail Soydan gelişine bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 1 – Girne Halk Evi: 0.
38. dakikada, karşılaşmanın en çok koşan sporcularından biri olan Hakan Eminoğlu, ceza sahasına girdikten sonra, Salahi Güney tarafından düşürülmesi sonucunda, hakem Hakan Muhtaroğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Hüseyin Küsbeci gole çevirdi, Gençlik Gücü: 2 – Girne Halk Evi: 0.
Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takım Gençlik Gücü’nün 2-0’lık galibiyetinde kapandı.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine ev sahibi Gençlik Gücü oldu.
61. dakikada, Hakan Eminoğlu’nun kaleciden dönen şutunda topu iyi takip eden Hüseyin Küsbeci, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 3 – Girne Halk Evi: 0.
65. dakikada, soldan gelişen Girne Halk Evi atağında Özgür Ongun’un kaleye paralel gönderdiği topla buluşan Hüseyin Sarro, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 3 – Girne Halk Evi: 1.
73. dakikada, İsmail Soydan’ın uzun pasında topla buluşan Hakan Eminoğlu soldan ceza sahasına girdi ve kalecinin çıktığı görünce top boş pozisyondaki Hüseyin Küsbeci’ye verdi. Hüseyin Küsbeci ise topu boş kaleye yollamada zorlanmadı, Gençlik Gücü: 4 – Girne Halk Evi: 1.
85. dakikada, Girne Halk Evi, rakip kalesini karşıdan gören ve yaklaşık 20 metre mesafeden bir serbest vuruş kazandı. Serbest atışı kullanan Özgür Ongun topu barajın kapattığı yerden 90 diye tabir edilen yerden ağlara gönderdi, Gençlik Gücü: 4 – Girne Halk Evi: 2.
Geriden kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ev sahibi Gençlik Gücü bu galibiyetle ilk yarıda 2-1 mağlup olduğu Girne Halk Evi’nden rövanşı almış oldu.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2016, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474