banner564

Albayrak’ın Kıbrıs çıkartması

Yeniboğaziçi altyapısında oynayan Ahmet Kuşaf, Beşiktaş’a davet edildi

Albayrak’ın Kıbrıs çıkartması
banner598
Alihan PEHLİVAN
Ercan Havalimanı Genel Müdürü Serhat Özçelik’in misafiri olarak adamıza gelen Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak hafta sonunu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde geçirdi. Albayrak hem dinlenmek için hem de KKTC’de ki spor altyapısını yerinde görmek için ülkemize geldi. 
Merit Crystal Cove’da kalan Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Yeniboğaziçi altyapısından yetişen küçük yetenek Ahmet Kuşaf ile bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde Beşiktaş Kulübü Florya tesislerine davet edilen Kuşaf ve babası ile görüşen Albayrak “Biz genç kardeşimi uzun bir süreden bu yana zaten izliyoruz. Onu kazanmak ve ilerde Beşiktaş’ın bir parçası yapmak niyetindeyiz. Önümüzdeki günlerde denenmek üzere bir kez daha davet ettik. Ben başarılı olacağına inanıyorum” dedi.
2004 doğumlu Ahmet Kuşaf da ileride Messi gibi bir sporcu olmak istediğini bunun içinde sürekli çalıştığını en büyük hedefinin ise Beşiktaş A takımı ile maça çıkmak olduğunu söyledi.

“Alsancak’a piyango vurdu”
Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, Alsancak Belediyesi’ni de ziyaret etti ve Başkan Fırat Ataser ile bir süre görüştü. 
Alsancak’ta devam eden Deniz Festivali çerçevesinde düzenlenen Tavla Turnuvası’na da katılan BJK Genel Sekreteri Albayrak Tavla Turnuvası’nda birinci olan oyuncuya ödülünü verdi ve önümüzdeki sezon bir maçı Vodafone Arena’da misafir edeceğini söyledi.
Ataser’e bölgeye ve spora katkı yapmaya hazır olduğunu söyleyen BJK Genel Sekreteri Albayrak, Başkan Ataser’i de İstanbul’a davet etti.
Alsancak Yeşilova Sahası’nı gezen ve kulüp başkanı Redif Nurel ile de görüşen BJK Genel Sekreteri altyapı yatırımlarının önemine işaret etti ve çalışmalarından ötürü Başkan Nurel’i tebrik etti. Beşiktaş Spor Kulübü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen BJK Genel Sekreteri Metin Albayrak GAÜ Çetinkaya’nın gol ayağı Esin Sonay ile de bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474