banner564

Almanya’da oynadılar

Birçok önemli ismin de içinde bulunduğu Mağusa Masterler Takımı adaya döndü

Almanya’da oynadılar
banner598
Mağusa Futbol Masterler Derneği sportif faaliyetleri dışında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yurtiçi ve yurt dışında faaliyet ve ziyaretlerini sürdürüyor. Mağusa Futbol Masterleri Derneği kafilesi Almanya’nın Boblingen kasabasına beş günlük ziyaret gerçekleştirerek temaslarda bulundu. 

Önemli isimler yeraldı
Kafilede Dernek başkan Kemal Çobanoğlu, yönetimi, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Teberrüken Uluçay, Ticaret Odası üyesi Gökhan Gazioğlu, Meclis eski başkanı Ertuğrul Hasipoğlu yanı sıra geniş bir oyuncu grubundan oluşan 40 kişi yer aldı. 

Stuttgart şehrinde oynadılar
Mağusa Futbol Masterleri, Stuttgart şehrinin Boblingen kasabasında Kanne Knobler takımı ile Stuttgarter Strabe Stadyumunda oynadığı dostluk karşılaşmasında 2-2 berabere kaldı. Daha önce Kuzey Kıbrıs’ta oynanan karşılaşmada 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı. Rövanş karşılaşması gelecek yıl Kuzey Kıbrıs'ta oynanacak. Kuzey Kıbrıs ile Alman ekibinin yaptığı maçlarda arkadaşlıkları pekiştirmek ana unsur olurken, Schönbuch Biralarının direktörü ve sahibi Werner Dinkelaker "her zamanki gibi arkadaşlarımızı tekrar ağırlamak ve onlarla maç yapmak muhteşem bir olaydı" açıklaması yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473