banner564

Alpay İnce devam etmeyecek

Görneç’te ay sonu yapılması planlanan genel kurulda Alpay İnce başkanlığa aday olmayacağını açıkladı

Alpay İnce devam etmeyecek
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1. Lig ekiplerinden Görneç’in şu anki başkanı konumundaki Alpay İnce, gelecek sezonda göreve devam etmeyeceğini açıkladı.

Kesinlikle aday olmayacağım
Alpay İnce açıklamalarında bu ay sonunda Görneç genel kurulunu toplayacağını ve kendisinin bu genel kurulda aday olmayacağını ifade etti. Genel kurula gitmeden önce divan toplantısı gerçekleştirip tüm hesapları ortaya koyup temiz bir şekilde genel kurulu gerçekleştireceklerini söyleyen Alpay İnce, genel kurul tarihini ilerleyen günlerde açıklayacaklarını ifade etti.

Yoruldum ve yalnız kaldım
Alpay İnce, yeniden aday olmamasındaki en büyük sebeplerden birinin başkan olduğu sürece çok fazla yalnız kalmış olmasını gösterdi. Yalnız kalmasından dolayı da çok yorulduğunu vurgulayan Alpay İnce, yine de kuruluşundan beri içerisinde olduğu Görneç kulübüne dıştan desteğinin süreceğini vurguladı. Kendisinin başkanlık yaptığı dönemde köylünün takıma sahip çıkmadığını ve sadece akıl verdiğini belirterek, hiç kimsenin elini taşın altına koymadığını ve maddi olarak hiçbir yardım göremediklerini vurgulayan Alpay İnce, köylünün takımına sahip çıkması adına da başkanlığa aday olmayacağını vurguladı.

Borçsuz bir Görneç bırakıyorum
Alpay İnce, yeni seçilecek olan başkan ve yönetimine 1 kuruş borcu olmayan bir Görneç bırakacaklarını belirtirken futbolculardan yeni yönetimi beklemelerini istedi ve yeni yönetimin tüm futbolcularla bire bir görüşme yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473