banner564

Amaç gençlere spor yaptırmak

Baf Canbulat teknik direktörü Korhan Kotbaş esas amacının sosyal ortam yaratmak olduğunu açıkladı

Amaç gençlere spor yaptırmak
banner598
Süleyman REBGE
BTM Ligi ekiplerinden Baf Canbulat teknik direktörü Korhan Kotbaş kulüp olarak esas amaçlarının bölge gençlerine spor yapma imkanı sağlayarak sosyal bir ortam yaratmak olduğunu söyledi.

 “Önce gençlerin spor yapmasını sağlamak istiyoruz”
Baf Canbulat teknik direktörü Korhan Kotbaş kulüp olarak amaçlarının Gazimağusa gençlerine spor yapma imkanı sağlayarak bir sosyalleşme ortamı yaratmak olduğunu söylerken, sportif başarının ise ikinci planda olduğunu söyledi. Kotbaş gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

“Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz”
Takım olarak kondisyon ve antrenman eksiklerinin olduğunu aktaran Kotbaş takım hakkında şu bilgileri verdi: ”Toparlanma süreci içindeyiz bu hafta oynayacağımız rakibimiz Yıldırım’ın da eksikleri olduğu bilgisini aldık, biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız oyuncularımıza güveniyorum” dedi. Geçtiğimiz hafta oynanan Tatlısu maçını da değerlendiren Korhan Kotbaş öne geçmelerine rağmen rakibin kondisyon olarak kendilerinden daha hazır olduğunu ve bu yüzden galibiyeti koruyamayarak maçın berabere bittiğini aktardı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473