banner564

Gümbür gümbür eğlence

Club Medusa'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Merit Poker Retro Party’de Dj Doğukan Manço tüm konukları coşturdu

Gümbür gümbür eğlence
banner598
Saim YILMAZ
Misafirlerine büyük yenilikler sunan Merit Poker, Retro konseptli yeni turnuvası ile 1 Haziran'da muhteşem bir partiyle kapılarını araladı. Günler öncesinden Merit Poker Başkanı Songül Bekem ve ekibinin büyük bir titizlikle hazırladıkları Retro Party, Merit Crystal Cove Hotel'in denizin üzerindeki yeni mekanı Club Medusa'da gerçekleşti. 
Turnuva misafirlerinin yanı sıra dış katılımın da gerçekleştiği partide, yaklaşık 250 kişi çılgınlar gibi eğlendi. Dünyanın dört bir tarafından turnuva için adaya gelen misafirler, Dj Alper'in özel olarak hazırladığı performansıyla gümbür gümbür eğlendi.
Retro Party için hazırlanan Merit Poker ekibi kızlarının son yıllarda nostaljik çizgileri modern yaşam alanına taşıyan retro tarzındaki birbirinden ilginç kıyafetleri de göz kamaştırıcıydı. Gece boyunca son dönemlere damgasını vuran Club müzikleri ile coşan misafirleri ilerleyen saatlerde bekleyen bir de sürpriz vardı. 

Doğukan Manço Club Medusa'yı salladı...
Merit Poker "Retro Party" nin en can alıcı saatlerinde, harikulade performansıyla Dj'lerin kralı Doğukan Manço kabindeki yerini aldı. Doğukan Manço, yabancı şarkılarla başladığı performansına, kendi imzasını attığı ve 2015'e damga vuran Doğukan Manço feat. Tuğba Yurt "Sakin Ol" remixi ile eğlenceyi doruğa taşıdı. 
Yerli misafirlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından poker turnuvası için gelen misafirleri de unutmayan Doğukan Manço, performansında Arap müziğinin en gözde remixlerine de yer verdi. Temponun bir an olsun düşmediği gecede Manço, liste başı dünya müziklerini mixleyerek misafirleri mest etti. 
Manço, üç saatten fazla kaldığı Dj kabininden gerçekleştirdiği özel performansıyla, Merit Poker oyuncularına ve konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Doğukan Manço'nun performansından sonra "Retro Party" Dj Alper'le kaldığı yerden sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474