banner564

“Ambargo örneği”

Aziz Yıldırım’ın, KKTC temaslarında KTFF’yi ziyaret etmemesi Hasan Sertoğlu’nun tepkisini çekti

“Ambargo örneği”
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın KKTC’yi ziyareti sırasında Federasyonu ziyaret etmemesine sert tepki gösterdi.
Sertoğlu yayınladığı basın bildirisinde “bu ziyaretin ne anlama geldiğini, Kıbrıslı Türklerin nasıl kullanıldığını ve itibarsızlaştırıldığını” söyledi. 
Kimseyle alıp verecemeyeceğinin olmadığını belirten Sertoğlu çalışmalarının sadece ülke gençliği için olduğunu vurguladı. Sertoğlu açıklamasında “Sayın Başkan kendisine Cumhurbaşkanı’nı muhatap alıyor ve orada Kıbrıslı Türklerin yanında olduklarını ambargoların kaldırılması gerektiğini anlatıyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile KTFF arası 200 metre. Sizce Türkiye’nin en büyük Kulüplerinden olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın KTFF’nu bir iki dakika olsun ziyaret etmemesi ambargonun kaldırılması için atılan bir adım mı yoksa ambargonun ta kendisi mi?” diye sordu. 
Kıbrıslı Türklerin  kendi kurumlarına sahip çıkmaları gerektiğini belirten Sertoğlu “benim oğlum da Fenerbahçeli. Hiçbir gocuntum yok. Formasını da alırız, eşofmanını da. Paramızı da öderiz, helal olsun. Burada önemli olan kendi kişiliğimize, kurumlarımıza, geleceğimize sahip çıkmak; bizim herkese duyduğumuz saygının bize de duyulmasını sağlamaktır”dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474