banner564

Andre Ayew imza attı

Fenerbahçe’nin Swansea City'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve dün İstanbul'a getirdiği Andre Ayew için imza tören düzenlendi

Andre Ayew imza attı
banner598

 Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, Ülker Stadı'nda düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli, Ayew'in Swansea City ile sezon başı kampında çalıştığını ve fit durumda olduğuna vurgu yaparken Cocu'nun istediği oyuncuların başında olduğunu açıkladı. Andre Ayew ise Comolli'nin Fenerbahçe'de göreve geldiği gün kendisine telefonla teklifte bulunduğunu söylerken, sarı-lacivertlilerin büyük projesinin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi. Öte yandan Andre Ayew Fenerbahçe'de 20 numaralı formayı giyecek. Fenerbahçe’nin Swansea City'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve dün İstanbul'a getirdiği Andre Ayew için imza töreni düzenlendi. İmza töreninde Fransız sportif direktör Damien Comolli de bulundu. Comolli ve Ayew önemli açıklamalar yaptı.
Andre Ayew: Buradaki projeye inanarak geldim

Andre Ayew'in ilk açıklamaları şöyle:
"Fenerbahçe'den bana karşı bir ilgi olduğu söylendiğinde mutlu oldum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, bunu önceden biliyordum. Yeni projeleri var. Bu projelere inandım ve buraya geldim. Fenerbahçe'nin geleceği gerçekten parlak."

Valbuena ve Gomıs yorumu
"Valbuena ile Marsilya'da beraber oynadık. Marsilya'yla buraya gelmiştik, inanılmaz bir maçtı, 2-2 bitmişti. Onunla tekrar oynayacak olmaktan mutluyum. Gittiği her yerde kendisini kanıtladı. Onu çok iyi tanıyorum, kalitesini ve yapabileceklerini biliyorum.
"Gomis'i de uzun yıllardır tanıyorum. Elbette zaman zaman görüşüyoruz ama artık o bir tarafta, ben diğer taraftayım. Onunla karşı karşıya oynayacak olmak renkli ve heyecanlı olacak. Hepimiz kazanmak istiyoruz."
"Fenerbahçe taraftarı, beni şu anda en çok heyecanlandıran şey. Marsilya'yla burada oynadığımız maçı dün gibi hatırlıyorum. Kadıköy'ün inanılmaz bir atmosferi ve muhteşem bir taraftar vardı. Onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum."
"Stephen Appiah ile sık sık bir araya geliyoruz ve görüşüyoruz. Bana sürekli olarak Fenerbahçe'ye gelmemi söyledi. 'Fenerbahçe'ye gitmek senin için en iyi seçenek' dedi. O, Fenerbahçe'yi seviyor. Tesisleri, taraftarı, stadı... Kulübün büyüklüğü beni çok heyecanlandırıyor"

"Kaç gol atacağım... Hedeflediğim şey takımın şampiyon olması."

"Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum"
"Yeni bir ülkeye, şehre geldim, evet yeni bir teknik direktörle çalışacağım ancak bundan önce de birçok farklı kulüpte oynadım. Futbol artık evrensel bir hale geldi. Uyum sürecini çabuk atlatacağımı ve uyum sağlayıp, faydalı olacağımdan eminim."
"Comolli ile birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Sayın Comolli, Fenerbahçe'de göreve geldiği an beni aradı ve 'Büyük bir kulübe büyük bir projeye gelmek ister misin?' diye sordu, ben de 'Evet' dedim." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474