banner564

Çalışmaları takdir topluyor

LAÜ öğrencileri ulusal ve uluslararası kongrelerde LAÜ’yü  temsil ediyor

Çalışmaları takdir topluyor
banner598

 Lefke Avrupa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zihniye Okray, Psikoloji Bölümü’nün  2013 yılından itibaren eğitim veren dinamik bir bölüm olduğunu belirterek, Psikoloji Bölümü ve Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nda eğitim alan öğrencilerin ulusal ve uluslararası kongrelerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

   LAÜ Psikoloji Bölümü olarak tüm öğretim elemanlarının bilgi, birikim ve deneyimlerini öğrencileri ile paylaştıklarını, her geçen yıl ulusal ve uluslararası kongre ile sempozyumlarda çalışmaları kabul edilen öğrenci sayısının arttığını ifade eden Okray, öğrencilerin kendi ilgi alanları doğrultusunda hazırlamış oldukları çalışmaları sunabilecekleri bilimsel ve akademik toplantılar ile tecrübe kazandıklarını dile getirdi. 
  Okray bölümde, öğrencilerin sosyal, gelişim psikolojisi gibi temel alanların yanı sıra bağımsız araştırma yapmaları için zemin hazırlayan istatistik, bilgisayar uygulamalı istatistik, bilimsel araştırmalarda nicel-nitel yöntemlerin incelendiği araştırma yöntemleri derslerini alıp, kendi başlarına bilimsel bir araştırma önerisi yapabilme ve araştırma raporu yazabilme becerilerini kazandıkları araştırmalar ile birçok ulusal ve ulaslararası kongrelerde LAÜ Psikoloji Bölümü’nü en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473