banner564

“Arayı kapatacağız”

Süper ligde tutunma adına yola çıktıklarını belirten Mustafa Piro, altyapıdan gelen oyuncular ile mevcut kadroyu harmanlayıp lige gireceklerini belirtti

“Arayı kapatacağız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezonu geç açmalarına rağmen yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Süper lig ekibi Gönyeli’de, hedef genç kadro ile ligde iyi noktaya gelmek. Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Piro yaptığı açıklamada geç açılan sezonun, geç gerçekleşen genel kurul ile bağlantılı olduğunu, bu nedenle bu açığı kapatmak adına çalıştıklarını belirtti.

Zor bir sezon olacak
Süper ligin bu sezon oldukça zor olacağını belirten Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Piro, kendilerinin de bu zor ligde işlerinin oldukça zor olacağını  belirtti. Süper ligde deneyimli bir kadro oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirten Mustafa Piro, alt yapıdan takviyelerle mevcut kadroyu harmanlayıp lige başlayacaklarının altını çizdi. Transfer yapmadan kadroyu netleştirip, hazırlık maçları ile lige hazırlanacaklarını da belirten Gönyeli Teknik Direktörü Mustafa Piro, geçmiş dönemlerde gençlere olan güveninin yine boşa çıkmayacağına inandığını belirtti.

Yabancı konusunda beklemedeyiz
Yabancı konusunda çok aceleci davranmayacaklarını da vurgulayan Piro, takıma yararlı oyuncu kazandırmanın şart olduğunu, ancak camiadan da yabancısız lige girme adına baskı olduğunu belirtti. Gönyeli kendi öz çocukları ile geçmiş dönemlerde çok başarılara imza attığını hatırlatan Piro, yine bu sezon bunu ön plana taşımak istediklerini vurguladı. Hasan Kanlı’nın iyi noktada olduğunu %60 lige hazır olduğunu biraz daha çalışma sonrası onun da iyi noktaya geleceğini belirten Piro, süper ligde tutunma adına bu sezon yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473