banner564

Ares Antalya yolcusu

Türkiye Triatlon Şampiyonası’nda geçtiğimiz sezon şampiyon olan Ares Spor Kulübü triatloncuları bu yıl da ayni hedefle yola çıkıyor

Ares Antalya yolcusu
banner598
Ülkemize triatlon dalında ilk kez Türkiye şampiyonluğu getirten Ares Spor Kulübü triatletleri bu yıl aynı başarıyı yakalamak için yine yola çıkıyor. Türkiye Triatlon Federasyonu’nun düzenlediği triatlon şampiyonası 2016’nın ilk yarışı hafta sonu Antalya Konyaaltı Plajı’nda gerçekleşecek.
Türkiye Triatlon Şampiyonası 2015’te şampiyon olan Emine Uluçay ile Kemal Elektrikçi ve Türkiye ikinciliği elde eden Hüseyin Arhan 2016 şampiyonasında da başarılı olabilmek için yarışacak.
Genel klasman kapsamındaki yarışlara katılarak dereceye girmek ve sezon sonunda oluşacak puanlamada yine kupalar alabilmek için 2016 yarışlarında mücadele edecek Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan Antalya’da ilk sınavlarını olimpik mesafede verecekler.
1.5 kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu parkurlarının ardından en hızlı şekilde finişe ulaşmaya çalışacak sporcular Pazar öğlen start alacaklar.

Başkandan başarı dileği
Ares Spor Kulübü Başkanı Osman Yoran, Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016’da yarışacak sporculara başarılar diledi. Geçtiğimiz yıl yakalanan başarı ve elde edilen Türkiye Şampiyonluğu ile ülkemize bir ilki yaşatan Ares sporcularının kendilerini gururlandırdığını belirten başkan Yoran, 2016 yarışlarında da kazasız, sakatlıksız ve başarılı dereceler elde etme temennisinde bulundu.
Osman Yoran, “sporcularımız, antrenörümüz Cem Dağdelen nezaretinde sezon başından beridir çok iyi çalışmaktadır. Ares olarak hedefimiz her zaman için uluslararası arenada mücadele etmek ve ülkemizi başarılarla temsil etmektir. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de elde edilen şampiyonluğun bu yıl da tekrarlanmasın dilerken sağlıklı şekilde finişe ulaşmak öncülüğünde yarışacak olan herkese başarılar dileriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474